E Handel

Vi skapar en skräddarsydd, intelligent och lukrativ e-handelsbutik, inte du.

Fullt packat med de senaste funktionerna.

Våra lösningar görs för dig att sälja mer.

Allt du behÖver + mer

Med vår plattform kan du sälja fysiska varor som kläder och andra varor samt digitala varor som nedladdningsbara ljud- och videofiler i din onlinebutik. Att driva en butik har inte varit enklare och varje köp som genereras lämnar en ny och älskad kund.
Vår plattform är skapad för dig som verkligen bryr sig om en kompromiss design och unika användarupplevelse. Det ger dig full kontroll över din webbplats och innehåll, med flexibilitet och skalbarhet för att anpassa dig till dina behov och förväntningar.

Back Office – HjÄrnan

Vi har utvecklat en kraftfull men Anda? enkel back-office administration CMS (Content Management System) som ger dig möjlighet att kontrollera din webbplats helt.
Logga in och hantera hela webbplatsen enkelt utan att behöva lära dig en enda kodrad.

Anpassad fÖr mobila enheter

Känner du till termerna “Responsiv design” eller “Mobilvänlig webbplats”?
När tekniken utvecklas och Google fortsätter att uppdatera sin algoritm för att få den? den mest superdrivna sökmotorn på? Hur som helst kommer det att vara vårt ansvar att hålla dig informerad om dessa uppdateringar för att förbättra webbplatsens ranking i de olika sökmotorerna.

Genom att skapa en enhetlig webbplats som använder webbstandarder är det mycket viktigt att din webbplats använder lyhörd webbdesign. Responsiv webbdesign innebär att din webbplats kommer att anpassa sig till den enhet den visas på. Antalet enheter som någon kan besöka din webbplats på? växer varje dag. Media som är vanligast på bärbara datorer, surfplattor och mobila enheter i vårt dagliga liv. Det är därför det är viktigt för din webbplats att vara visuellt attraktiv i alla dessa media. VAD ÄR EN PLATFORM SÄKER ATT DU ÄR PÅ? Hursomhelst, vare sig det är en dator eller en liten smartphone.

MarknadsfÖring

Skapa, skicka och hantera nyhetsbrev genom vår kraftfulla kraftfulla plattform.
Oavsett om det är ett nyhetsbrev per månad, riktad kampanj, evenemang eller produktlansering så? vi har det täckt i vår plattform. Inbyggd marknadsföring, sociala medier och SEO-verktyg gör att du kan marknadsföra ditt företag och driva fler kunder till din butik. Optimera ditt innehåll, lägg till sociala nätverk, skicka e-post och skapa dagliga erbjudanden, allt från administratören. Med vår inbyggda e-marknadsföring kommer du att kunna skicka riktade e-postmeddelanden. Vi har också inbyggda e-postmallar som automatiskt skickas till kunder angående rabattkoder, prissänkningar, missade köp, tips om? produkter för hem, slumpmässiga erbjudanden giltiga i timmar. Allt detta händer i bakgrunden och du behöver inte göra någonting.

Lagerhantering

Skapa detaljerade produktlistor med bilder, videor och mer. Undvik huvudvärk genom att alltid veta hur många artiklar du har i lager. Skicka bara din produkt till rök och våra innovativa verktyg kommer att noggrant övervaka dina lager nivåer, samt ge varningar när du är i processen.

Anpassade funktioner varje kund

Vi skapar skräddarsydda funktioner som anpassas till företagets eget koncept. Detta kan vara allt från hur ordern ska hanteras till automatiska meddelanden som skickas till personalen. Vår plattform är skräddarsydd och vi kan anpassa den minsta nivån.

SA motor optimerad webbplats

VAD SÖKMOTOROPTIMISERING (SEO) ger dig högre sökningsranking, det kommer att se mer gratis trafik till din butik.

Instrumentet för att optimera dina produkter Ingår och görs automatiskt automatiskt? du skapar produkten. Från att kunna till en helt anpassad URL, metataggar och robots.txt-filer, samt en automatiskt genererad SA-karta.

Betalsystem

Dina kunder kommer att känna sig säkra med betalningslösningar som är integrerade i din onlinebutik. Kundvagnen och kassaapparaten behandlas i minsta detalj och resultatet är en mycket design, snabb och felfri betalningsupplevelse.
Vi har idag slutfört betalningssystem så? som Klarna, Klarna Checkout, Payex, Dibs, Paypal, Payson och Swish. Vi integrerar också nya skräddarsydda betalningslösningar när det behövs och efterfrågas.

Låt oss prata mer om hur vi kan hjälpa dig att gå in i den mobila världen.

Kontakta oss idag sA? Vi pratar mer.