Mobilt E Handel

Öka din försäljning på den växande mobilmarknaden.

Mobilt E-handel

Låt oss skapa den revolutionerande mobila lösningen åt dig.

Mobil e-handel är marknaden som ökar varje dag. Du kan nästan säga idag att 4 av 5 användare handlar via mobil på? nätverk.
GA? Förlora inte den ökade försäljningen via mobil och låt oss hjälpa dig att öka din försäljning.

VAD ÄR PLATFORMEN BYGGAD FÖR ATT ANPASSA TILL ANDRA MEDIER SÅ? till exempel datorer, ipad, mobiltelefoner osv. och detta görs automatiskt. DA? Tekniken vi använder är mycket uppskattad av sökmotorerna så? Detta bidrar till att webbplatsen rankas högt av dem som i sin tur leder till ökad trafik till webbplatsen.
Överväger A? att vi själva utvecklat plattformen så? vi kan utöka det som vi vill och just det kan vi erbjuda anpassade funktioner som underlättar deras dagliga arbete.

Idag sA? har hälften av smA? och medelstora företag skapar sin egen webbplats, med de flesta av dem fortfarande med ett datoranpassat utseende och besöker du webbplatsen via mobil så? det blir mycket navigerbart. Detta leder till förlust av försäljning som annars skulle ha genererats via mobiltelefonen.
Vår plattform med den automatiska mobillösningen kommer att ge en fantastisk upplevelse för slutkunden, inte bara för smartphones och surfbrädor, utan för alla mobila enheter. Varför ska du ha en mobilanpassad webbplats?

– Cirka 60% av onlinetrafiken kommer nu från mobila enheter.

– En mobilanpassad webbplats resulterar i en ökning av försäljningen upp till 30%.

– Mobil surfare kommer på? kvällen innan du besöker en fysisk butik.

– a? Är du inte på? Webbplatsen, med en mobilvänlig webbplats, är som att ha stängt på en tisdag. Du förlorar många potentiella kunder som aldrig hittar dig om du inte är där när de ser ut. – Google Europe Vice President Matt Britton

Låt oss prata mer om hur vi kan hjälpa dig att gå in i den mobila världen.
Kontakta oss idag sA? Vi pratar mer.